Online Krasloten

Op deze speciale pagina vindt je informatie over alles wat met online krasloten te maken heeft. Wat zijn online krasloten? Hoe werken online krasloten? Wat betaal je voor een online kraslot? Wat zijn de bonussen van online krasloten? En het aller belangrijkste, wat kan je winnen met online krasloten krassen? Op al deze vragen vindt je in de onderstaande tekst de antwoorden. Hoewel het misschien lijkt als of er weinig over online krasloten te vertellen is kunnen wij je garanderen dat dit absoluut niet het geval is. Online krasloten zijn echt helemaal hot en dat is natuurlijk niet voor niets! Online krasloten spelen is een gigantisch succes omdat de winkansen bij krasloten online absurd hoog zijn waardoor krasloten spelers vele prijzen winnen. Online krassen begint zich te ontwikkelen tot een ware rage en dat komt natuurlijk ook mede door de prijzen die men met online krasloten kan winnen. Winnen met online krasloten is gegarandeerd kassa want de jackpots van krasloten online worden iedere keer hoger en hoger. Blijf dus niet langer stil zitten en ga direct beginnen met het spelen van online krasloten en win!

Wat zijn online krasloten?
Sinds een paar jaar zijn, naast de normale krasloten, ook online krasloten beschikbaar. Waar je vroeger nog helemaal voor naar de winkel toe moest om een kraslot te kopen, kan je dit nu snel en simpel via je computer doen. Maar wat is een online kraslot nou precies? Om heel simpel te zijn is het gewoon een normaal kraslot alleen dan zie je de kaart op je beeldscherm. Met de muis kan je de verborgen gebieden(kraslaag) weg krassen. En win je een leuk geld bedrag, dan staat dit meteen op je online krasloten account. Het leuke aan online krasloten is dat je niet altijd maar voor echt geld hoeft te spelen. Bij alle online krasloten aanbieders  kan je oefenen totdat je elk online kraslot helemaal begrijpt of hebt uitgetest zodat je weet hoe het online kraslot een beetje in elkaar steekt. Je moet bij sommige online krasloten aanbieders hier wel eerst een account voor aanmaken, maar er zitten geen verdere kosten aan want jezelf inschrijven is helemaal gratis. Je speelt dan gewoon met oefengeld wat je van de desbetreffende krasloten aanbieder krijgt. Is je oefengeld op dan ontvang je gewoon weer nieuw oefengeld en zo mag je zo vaak als je wilt spelen met deze gratis krasloten online.

Hoe werken online krasloten?
Wil je gaan spelen met online krasloten dan is het belangrijkste dat je bij een van de vele aanbieders een account aan gaat maken. Een online krasloten account is vaak makkelijk te openen en vergt niet veel van je tijd want het is binnen enkele minuutjes gebeurd. Heb je eenmaal een krasloten account dan is het spelen met online krasloten heel simpel. Je hoeft in de meeste gevallen alleen maar naar de desbetreffende website te gaan en je kunt dan meteen gaan spelen met één van de vele online krasloten die er online worden aangeboden. De verborgen gebieden op het online kraslot, wat men ook wel de kraslaag noemt kan je doormiddel van enkele muisklikken open krassen waardoor het nabootsen van een kraslot zeer realistisch wordt weergegeven.

Prijzen online krasloten
Het grootste verschil tussen de normale krasloten en de online krasloten is misschien wel de inzet. Bij online krasloten kan je vaak al vanaf een bedrag van €0,10 kans maken op verschillende prachtige geld bedragen. Uiteraard neem je met een kleine inzet wel wat minder risico’s, en staan de prijzen die je met online krasloten kunt winnen exact in verhouding met de kosten van het online kraslot. Bij de meeste aanbieders van online krasloten is een bedrag van €10 het grootste bedrag wat je kunt inzetten maar er zijn ook online krasloten waarbij je een inzet van zelfs €20 euro kunt plaatsten. Het grootste bedrag wat je online kunt winnen met online krasloten is op dit moment €1,000,000. Dit bedrag wordt echter niet in één keer uitgekeerd maar verspreid over een 15 jaar en in een maandelijkse uitkering van €5.500 euro! Het zal je maar gebeuren dat je 15 jaar lang iedere maand €5.500 euro op je rekening krijgt gestort. Het is inmiddels al een aantal kraslot spelers overkomen en die kunnen de komende 15 jaar in ieder geval lekker relaxt leven zonder enige zorgen over hun financiële situatie. Deze super hoofdprijs is bij verschillende aanbieders te winnen, zo hoef je dus niet perse naar één speciale aanbieder van online krasloten. Andere grote prijzen die bij veel aanbieders gewonnen kun worden zijn €100,000 en €200,000. Daarnaast worden er dagelijks mensen blij gemaakt met prijzen tussen de €100 en €10,000. De prijzen die bijna elke minuut wel vallen zijn de bedragen tussen de €1 en €100 en die zijn natuurlijk ook leuk om te winnen. Met online krasloten heb je dus al vlug een prijs je te pakken wanneer je online gaat krassen.

Bonussen online krasloten
Bij veel aanbieders van online krasloten ontvangt je alleen al bij het aanmaken van een account een gratis welkomst bonus van €5. Deze €5 ontvang je omdat de aanbieder heel erg blij is dat je bij hun komt spelen. Aan deze welkomst bonus zitten vaak geen verdere verplichtingen en dat maak gratis online krasloten ook zo leuk. Deze kraslot bonussen zijn een leuke aanvulling op je online krasloten account. Daarnaast hebben veel aanbieders ook nog een stortingsbonus die elke nieuwe speler kan gebruiken. Dit houdt in dat je bij een storting van bijvoorbeeld €100 een bonus van nog eens €100 krijgt. Oftewel je stort €100 en krijgt €200. Let hierbij wel op dat je in veel gevallen eerst de bonus vrij moet spelen. Daarnaast hebben de online krasloten zelf ook nog wel eens een bonus, in de meeste gevallen noemen ze die de Jackpot. Dit is meestal een speciale pot met geld die alleen gewonnen kan worden als je bereid bent wat extra risico te nemen en dus voor een hoger geldbedrag durft te spelen. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld een extra inleg doen. De Jackpot valt per online krasloten aanbieder vaak maar een enkele keren per jaar, dus winnen van deze online krasloten prijs is dan wel heel erg speciaal.