Krastoppers

De online krasloten van krastoppers zijn op dit moment de nieuwste krasloten die je online kunt krassen. Het mooie typerende design van de krasloten schetsen een realistisch beeld van de krasloten die je gewend bent te kopen bij de kraslot verkooppunten. Op dit moment heeft krastoppers 11 verschillende online krasloten die allemaal hun eigen kenmerken hebben. Zo variëren de prijzen per kraslot van €0,10 cent tot maximaal €2,50. Het spreekt voor zich dat de prijs van het desbetreffende kraslot ook de hoogte van de hoofdprijs bepaald. Toch zijn bij elk online kraslot gigantische hoofdprijzen te winnen die variëren van € 20.000,- euro to maximaal €250.000,- euro. Uiteraard kun je bij de krasloten van krastoppers ook honderden kleinere prijzen winnen die weer variëren van €0,10 cent tot wel 10.000,- euro. Zoals hierboven al is vermeld heeft Krastoppers op dit moment elf verschillende loten. Wij hebben ieder lot speciaal voor je beschreven zodat je precies weet hoe veel een kraslot kost en hoeveel geld je ermee kunt winnen. Het is natuurlijk ook belangrijk wat de winkansen zijn want ook deze variëren natuurlijk per online kraslot.

Ga direct online krassen bij Krastoppers!

Krastoppers Knalprijs Bonus
Alle online krasloten van krastoppers bestaan uit negen vakjes die je open kunt krassen. Daarnaast is er nog een tiende vakje en dat is het zogenaamde bonusvak die de knalprijs vertegenwoordigd. Aan deze knalprijs zit een progressieve jackpot die aan jouw spelers account zit gekoppeld. Iedere keer dat je een nieuw kraslot koopt stijgt deze meter want 10% van de kosten wordt in de knalprijs gestopt. Iedere keer wanneer je het bonusvakje open krast stijgt of daalt de knalprijs meter. Wanneer de meter helemaal vol is win je een jackpot muntje. De ze jackpot munt geeft je toegang tot de jackpot kaart. Met de jackpot kaart maak je een extra kans om de jackpot van €200.000,- euro te winnen. Omdat deze progressieve knalprijs aan je account gekoppeld zit blijft deze staan op het punt wanneer je stopt met spelen. Wanneer je bij een volgend bezoek besluit verder te spelen start je dus gewoon op het punt waar je de vorige keer gebleven was.

Kasloten Krastoppers gratis uitproberen
De krasloten van krastoppers kun je geheel gratis uitproberen en je hoeft jezelf hier niet eens voor aan te melden. Op de site van Krastoppers kun je namelijk alle krasloten gratis spelen zodat je een beetje bekend raakt met hun kraslot producten. Mocht je besluiten om met echt geld te gaan spelen hoef je alleen maar wat persoonsgegevens in te vullen en geld te storten op je spelers account van Krastoppers. Geld storten doe je door middel van iDEAL of je mobiele telefoon. Gratis krasloten krassen heeft als voordeel dat je op deze manier het desbetreffende online kraslot leert kennen zonder dat het je geld kost. Misschien vindt je het online kraslot niet leuk en dan is het uiteraard zonde als je hier geld voor hebt betaald. Speel daarom altijd eerst de online krasloten gratis zodat je precies weet wat je te wachten staat.

Thema Kraslot
Krastoppers heeft sinds kort een geheel nieuw online kraslot bedacht. Dit nieuwe online kraslot is iedere maand weer anders doordat er een zogenaamd thema aan gekoppeld zit. Iedere maand bedenken de marketing teams van Krastoppers nieuwe thema's om aan het thema kraslot te koppelen. In de meeste gevallen is dit thema een feestdag die er in een bepaalde maand plaats vind. Denk hierbij aan Sinterklaas, kerstmis, carnaval, Pasen, koninginnendag enzovoorts. Dit nieuwe online kraslot brengt natuurlijk veel variatie in het assortiment aangezien deze iedere maand weer anders is. Wij raden spelers meestal aan om de Krastoppers site goed in de gaten te houden voor dit bijzondere online kraslot. Er hebben namelijk al heel wat spelers mooie prijzen gewonnen op dit online kraslot dus het is zeker de moeite waard om het thema kraslot eens te gaan krassen.

Geld storten bij Krastoppers
Krastoppers accepteert twee verschillende betaalmethodes namelijk: iDEAL en betaling doormiddel van mobiele telefoon.( per telefoongesprek koop je een online kraslot). Geld storten bij Krastoppers is hierdoor snel en makkelijk te realiseren waardoor je direct de leukste krasloten online kunt gaan krassen. Bovendien keert Krastoppers gewonnen prijzen direct uit nadat je opdracht tot uitbetaling hebt gegeven en maakt online krassen bij Krastoppers extra interessant.