Kras en Win

Kras en win! Een niet onbekende uitspraak voor de mensen die regelmatig krasloten krassen. De kras en win slogan klinkt erg simpel maar met online krasloten krassen is het dat ook want je wint nergens zo snel een mooie prijs dan met online krasloten. Wie al eens de gewone krasloten in een winkel gekocht heeft weet dat er regelmatig leuke prijzen te winnen zijn. De aanbieders van online krasloten doen daar nog eens een schepje bovenop. Met online krasloten krassen komt de kras en win slogan helemaal tot zijn recht.

Maar hoe kunnen de aanbieders van online krasloten zulke grote prijzen pakketten aanbieden? En waarom hebben online krasloten een veel hogere winkans dan normale krasloten? Het antwoord is vrij simpel. De loterijen die gewone krasloten exploiteren zijn belast met hoge kosten. Denk hierbij aan wat voor hoge kosten het met zich meebrengt om de krasloten te laten drukken door een drukkerij. Het personeel wat er allemaal mee belast is om de krasloten aan de man te brengen en hoge promotie kosten om reclame te maken voor deze krasloten.

Natuurlijk hebben exploitanten van online krasloten ook te maken met behoorlijk hoge kosten maar veel van deze kosten zijn eenmalig. Denk hierbij aan het ontwerpen van de online krasloten. Online krasloten hoeven niet gedrukt te worden en er is veel minder personeel nodig om de online krasloten te promoten. Hierdoor kunnen de aanbieders van online krasloten vele grotere prijzen beschikbaar stellen. Het is dan ook geen wonder dat er zo veel mensen voor online krasloten kiezen in plaats van de normale krasloten omdat men hier simpelweg veel meer geld mee kan winnen.

Online krassen met de mogelijkheid om veel geld te winnen is dus echt de toekomst. Hoewel de normale krasloten nooit zullen verdwijnen zullen wel steeds meer mensen overstappen naar de online krasloten. Winkansen van gewone krasloten liggen dus vele malen lager aangezien de gemiddelde krasloten een winkans garanderen van 1 op 7 tot maximaal 1 op 5. Online krasloten daarin tegen hebben een winkans van 1 op 3 wat in feite betekent dat er op ieder derde kraslot dat verkocht wordt een prijs valt.

De term kras en win geeft niet aan dat je continu gigantische geld bedragen bij elkaar kunt krassen want er zijn natuurlijk ook veel kleine prijsjes te winnen zoals een gratis kraslot bijvoorbeeld. Maar er worden ook kleine prijsjes van een paar euro verloot. Het online krasloten krassen is ongekend populair dankzij deze kleinere prijsjes omdat spelers hierdoor voor hetzelfde geld veel meer krasloten kunnen krassen en dus automatisch meer kans maken op het winnen van een fantastische geld prijs.

Op de websites van de online krasloten aanbieders worden alle grotere winnaars gepubliceerd. Bezoekers zien hier een lijst met daarop de namen van de winnaars die met online krasloten een grote prijs bij elkaar gekrast hebben. Natuurlijk zullen de krasloten aanbieders alleen na goedkeuren van de desbetreffende winnaar de naam op hun website zetten aangezien anonimiteit wordt gerespecteerd. Kras en win is dus een zeer ruim begrip binnen de krasloten industrie maar het staat vast dat er iedere week voor honderdduizenden euro’s aan prijzen eruit vliegen.

Wil je dus krassen en winnen dan adviseren wij je echt om met online krasloten te gaan krassen en de gewone krasloten voortaan links te laten liggen. Zo ben je er zeker van dat je de meeste winkans hebt met krasloten en ook mee speelt voor de grootste kraslot prijzen die je met een online kraslot kunt winnen. Online krasloten zijn de toekomst dus ga met de tijd mee en schrijf je in bij één van onze aanbieders van online krasloten en begin vandaag nog met krassen. Je zult er geen spijt van krijgen!