Karamba

Karamba is een onderdeel van het bedrijf Neogames welke de grootste aanbieder is op het gebied van online krasloten. Dit bedrijf bestaat al sinds 2001 en is naast Nederland ook actief in tientallen andere landen. Neogames is oorspronkelijk een bedrijf wat alleen online krasloten aanbied, maar in de loop van de jaren kwam Neogames ook met een paar andere (bekende) spellen. Bij Karamba kunt u naast online krasloten krassen ook geld verdienen met de fruitmachines die Karamba in het spellen assortiment heeft opgenomen. De online krasloten van Karamba hebben tot op heden dagelijkse winnaars naar voren gebracht. Karamba word dan ook gezien als een betrouwbare krasloten partner in Nederland. De Nederlandse taal is bij alle Karamba spellen geïntroduceerd, zo ook bij de fruitmachines die Karamba aanbiedt.

Ga direct online krassen bij Karamba!

Prijzen bij Karamba
Uiteraard is de belangrijkste vraag. Hoeveel geld kunt u precies winnen bij Karamba? Dit hangt er mede vanaf hoeveel geld u inzet, maar iedereen maakt kans €1,000,000 te winnen. Naast deze onwijs grootte prijs heeft Karamba ook nog kleinere, maar ook leuke, geld bedragen die gewonnen kunnen worden. Zo zijn er verschillende krasloten waar u €100,000 of 200,000 kunt winnen. Daarnaast zijn er ook nog dagelijks geld prijzen tussen de €1,000 en €10,000 die u kunt winnen bij Karamba krasloten. Voor de mensen die liever minder risico nemen en met kleine bedragen spelen zijn er ook nog krasloten waar u al snel €1 tot €100 kunt winnen. De gewonnen bedragen staan altijd meteen op u Karamba -account en zijn vaak meteen uit te betalen.

Bonussen Karamba
Bij veel online krasloten aanbieders ontvangt u in veel gevallen een klein bedrag om helemaal gratis mee te spelen. Dit is bij Karamba niet het geval. Daarentegen heeft Karamba krasloten wel een top actie voor alle beginnende spelers die voor het eerst een geld bedrag storten op hun Karamba -account. Iedereen die zich als nieuwe speler aanmeldt bij Karamba krijgt namelijk een stortingsbonus van 100% tot een bedrag van €200. Dit houdt in dat u bij de eerste €100 die u overmaakt naar u Betsson Scratch-account nog eens helemaal gratis €100 ontvangt. Daar kunt u dan meteen mee gaan krassen.

Betrouwbaarheid Karamba
Doordat Neogames al ruim negen jaar bestaat, en Karamba al een dergelijke twee jaar, kunt u er bijna wel vanuit gaan dat Karamba heel erg betrouwbaar is. Naast de leeftijd van het bedrijf zijn hier nog meer belangrijke kenmerken voor. Het bedrijf Neogames heeft bijvoorbeeld een hele goede naam bij veel gokkers. Doordat Neogames niet alleen maar Karamba aanbiedt, maar ook bijvoorbeeld de krasloten producten Scratch2Cash en Hopa, moeten ze er wel voor zorgen dat alles heel erg veilig is. Daarnaast heeft Karamba verschillende licenties in binnen –en buitenland en heeft het een hele rits aan verschillende grote partners. Ook op de website van Karamba wordt verschillende keren verwezen naar het feit dat u bij Karamba betrouwbaar en verantwoord kunt spelen.

Software Karamba
Vroeger moest u bij veel aanbieders van bijvoorbeeld online krasloten nog trage software downloaden, wat in de meeste gevallen pas na een paar minuten op u computer stond. Inmiddels zijn de aanbieders van online krasloten hun tijd stukken vooruit gegaan en is software downloaden verleden tijd. Zo ook bij Karamba krasloten. Via de website van Karamba kunt u snel en heel makkelijk inloggen op uw Karamba  krasloten account en vanaf de website kunt u meteen gaan spelen. Dit bespaart een hele hoop tijd, zodat u sneller kunt gaan krassen.

Betalen en uitbetalen bij Karamba
Geld storten bij Karamba kan op veel manieren, en is alle gevallen zeer betrouwbaar. Voor veel mensen is iDeal de beste manier om geld te storten, bij Karamba is iDeal daarom ook aanwezig. Andere manieren om geld te storten op je Karamba -account zijn Click2Pay, VisaCard, MasterCard, ClickandBuy, NETELLER en MoneyBookers. Andere wat minder bekende stortings manieren zijn Ukash en paysafecard. In de meeste gevallen staat het geld, na het storten, binnen 24 uur op u spelers account en kunt u meteen gaan spelen.

Uitbetalen bij Karamba  krasloten gaat ook heel soepel. De gewonnen geld bedragen kunnen op verschillende manieren worden uitbetaald en staan vaak ook binnen 24 uur op de door u gewenste rekening. Zo kunt u uitbetalen verrichten richting naar u eigen bankrekening, maar ook naar MoneyBookers en naar NETELLER.